035 6267008   |    info@easylawn.nl Showtuin: Weteringpad 90 | 3762 ES Soest
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Soest

Zet de Kunstgras Legservice Soest in bij de aanleg van het nieuwe gras. De legservice komt op afspraak bij u langs en regelt de aanleg van A tot Z. Dat proces omvat in grote lijn de volgende stappen: 

  • Verwijderen van oud gras en puin.
  • Gereedmaken van de ondergrond en de fundering.
  • Aanbrengen zandbed en stabilisatiedoek.
  • Verbinden van de grasmatten en de randen afwerken.
  • Verdere onderhoudsinstructies.

 

Kwaliteit en Service

Kiest u voor kunstgras Soest, dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij leveren vakwerk en staan u graag bij met advies. Graag overleggen wij voorafgaand aan de aanleg van het gras. We bespreken dan het huidige materiaal dat aanwezig is en andere details. 

Persoonlijk advies

Indien u graag persoonlijk advies wenst, kunt u altijd contact opnemen om een afspraak te maken bij ons in de showtuin in Soest. Een medewerker van ons team staat daar voor u klaar.

Kunstgras leggen

Wij kunnen het gras in zijn geheel leggen, maar u kunt het ook deels zelf leggen. Wellicht wilt u zelf voorbereidende werkzaamheden treffen. En wenst u ook de grasmatten zelf te leggen. Bekijk onderstaande video, waarin alles stap-voor-stap is uitgebeeld en hanteer daarnaast de geschreven kunstgras leginstructie.Neem contact op

Neem contact op met kunstgras Soest indien er onduidelijkheden of vragen zijn. Wij helpen u dan snel verder. Verzend het contactformulier of bel ons op 035-6012701.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2021 Easylawn Kunstgras