035 6267008   |    info@easylawn.nl Showtuin: Weteringpad 90 | 3762 ES Soest
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Soest

Zet de Kunstgras Legservice Soest in bij de aanleg van het nieuwe gras. De legservice komt op afspraak bij u langs en regelt de aanleg van A tot Z. Dat proces omvat in grote lijn de volgende stappen: 

  • Verwijderen van oud gras en puin.
  • Gereedmaken van de ondergrond en de fundering.
  • Aanbrengen zandbed en stabilisatiedoek.
  • Verbinden van de grasmatten en de randen afwerken.
  • Verdere onderhoudsinstructies.

 

Kwaliteit en Service

Kiest u voor kunstgras Soest, dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij leveren vakwerk en staan u graag bij met advies. Graag overleggen wij voorafgaand aan de aanleg van het gras. We bespreken dan het huidige materiaal dat aanwezig is en andere details. 

Persoonlijk advies

Indien u graag persoonlijk advies wenst, kunt u altijd contact opnemen om een afspraak te maken bij ons in de showtuin in Soest. Een medewerker van ons team staat daar voor u klaar.

Kunstgras leggen

Wij kunnen het gras in zijn geheel leggen, maar u kunt het ook deels zelf leggen. Wellicht wilt u zelf voorbereidende werkzaamheden treffen. En wenst u ook de grasmatten zelf te leggen. Bekijk onderstaande video, waarin alles stap-voor-stap is uitgebeeld en hanteer daarnaast de geschreven kunstgras leginstructie.Neem contact op

Neem contact op met kunstgras Soest indien er onduidelijkheden of vragen zijn. Wij helpen u dan snel verder. Verzend het contactformulier of bel ons op 035-6012701.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras